Loopanalyse: ontdek uw loophouding en verbeter uw prestaties


Als sporter is het belangrijk om uw loophouding te kennen en te begrijpen hoe u uw prestaties kunt verbeteren. Bij Bike Run Lab bieden we een uitgebreide loopanalyse aan om u hierbij te helpen. Ontdek wat onze loopanalyse inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

Wat is loopanalyse?

Loopanalyse is een proces waarbij uw loopstijl wordt geanalyseerd en beoordeeld om te kijken of er verbeteringen kunnen worden aangebracht. Door middel van videoanalyse en biometrische opmetingen krijgt u inzicht in uw loophouding en hoe uw lichaam zich beweegt tijdens het lopen. Dit stelt ons in staat om mogelijke zwakke punten te identificeren en een gepersonaliseerd oefenschema voor u op te stellen.

Hoe werkt loopanalyse?

Onze loopanalyse begint met het opnemen van uw looppatroon op video. Dit wordt gevolgd door biometrische opmetingen van uw lichaam om te bepalen welke spieren en gewrichten het meest worden gebruikt tijdens het lopen. Vervolgens wordt uw drukverdeling tijdens het lopen gemeten om te zien welke delen van uw voet het meest belast worden.

Na de analyse ontvangt u een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en aanbevelingen voor verbetering. Hierin is ook een gepersonaliseerd oefenschema opgenomen om uw zwakke punten aan te pakken en uw prestaties te verbeteren.


Wat zijn de voordelen van loopanalyse?

Er zijn talloze voordelen verbonden aan loopanalyse. Door uw loophouding te analyseren, kunnen we mogelijke zwakke punten en risicofactoren identificeren die blessures kunnen veroorzaken of uw prestaties kunnen beperken. Eenmaal geïdentificeerd, kunnen we deze zwakke punten aanpakken en een plan op maat maken om uw prestaties te verbeteren.

Loopanalyse kan ook helpen bij het voorkomen van blessures en het verminderen van pijn bij het lopen. Door uw loophouding te verbeteren en uw lichaam op de juiste manier te laten bewegen, kunt u uw prestaties verbeteren zonder risico op blessures.


Hoe kan ik een afspraak maken voor een loopanalyse?

Maak een afspraak bij Bike Run Lab voor een loopanalyse door contact op te nemen met Walter Klein via e-mail walter@bikerunlab.be of GSM 0497 442 182. Ons adres is O.L. Vrouwstraat 35a, 3130 Betekom. Onze loopanalyse is betaalbaar met een prijs van EUR 135.

Conclusie

Loopanalyse helpt sporters hun loophouding te begrijpen en hun prestaties te verbeteren. Bij Bike Run Lab bieden we een uitgebreide loopanalyse aan om u te helpen mogelijke zwakke punten te identificeren en een gepersonaliseerd plan op te stellen om uw prestaties te verbeteren. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe u uw loopprestaties kunt verbeteren!


Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Wij horen graag van u.