Ontdek de juiste fietspositie en verhoog uw fietsplezier


Als fietsliefhebber weet u waarschijnlijk hoe belangrijk het is om de juiste fietspositie te hebben tijdens het fietsen. Niet alleen bepaalt dit uw comfort, maar het heeft ook invloed op uw prestaties en uw vermogen om blessures te voorkomen. Bij Bike Run Lab begrijpen we dit en bieden we verschillende fietsmetingen aan, waaronder de pedaalanalyse, zadeldrukmeting en fietspositiebepaling en de 3D videoanalyse. Ontdek samen met ons de juiste fietspositie en verhoog uw fietsplezier!

Fietsanalyse

Onze fietsanalyse is speciaal ontworpen om u de meest comfortabele en efficiënte fietspositie te kunnen bieden. Om dit te doen, beginnen we met het meten van uw lichaamsmaten en het uitvoeren van verschillende tests om de optimale zitpositie voor u vast te stellen. We gaan zelfs nog een stap verder door gebruik te maken van 3D-bewegingsanalyse, waarmee we mogelijke oorzaken van blessures tijdens het fietsen kunnen identificeren. Daarnaast besteden we ook veel tijd aan het zorgvuldig positioneren en aanpassen van de schoenplaatjes, zodat deze perfect op de juiste plek zitten.


Loopanalyse

Bij Bike Run Lab bieden wij een breed scala aan diensten aan om uw fiets- en loopprestaties te verbeteren. Naast fietsmetingen kunt u bij ons ook terecht voor loopanalyses. Tijdens deze analyses bestuderen wij uw loopstijl, voeren wij biometrische metingen uit en analyseren wij de druk die u uitoefent tijdens het lopen. 

Door deze uitgebreide tests te combineren, kunnen wij uw zwakkere punten identificeren en u begeleiden bij het verbeteren van uw prestaties. Daarnaast voeren wij ook stabiliteitstesten uit voor uw enkels, knieën en heupen, evenals lenigheidstesten, om het risico op blessures te verminderen.

Bij Bike Run Lab streven wij ernaar om u een holistische benadering te bieden, waarbij wij uw hele lichaam en bewegingspatroon in ogenschouw nemen om u te helpen uw doelen te bereiken.


Gepersonaliseerde voetafdruk

Bij onze service van gepersonaliseerde voetafdrukken kunt u rekenen op maatwerk voor uw sportschoenen. Door zolen op maat te laten maken, verkleint u het risico op blessures en verhoogt u uw comfort tijdens het sporten. Of u nu aan hardlopen, voetbal of een andere sport doet, wij bieden specifieke zolen die perfect bij uw sportactiviteit passen. Bent u op zoek naar optimale ondersteuning en bescherming? Kies dan voor onze op maat gemaakte zolen.


Sportzolen

Sportzolen op maat voor lopen, fietsen en andere sporten.

Onze zolen zijn licht, sterk en dun zodat ze in jouw sportschoen passen. Je hoeft geen grotere schoenmaat aan te kopen. 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken en profiteer van deze service om uw sportprestaties op een veilige en gezonde manier te bevorderen.

Tarieven

Onze tarieven voor fietsmetingen variëren van EUR 80 voor een pedaalanalyse tot EUR 215 voor een 3D videoanalyse. Voor de loopanalyse rekenen wij EUR 135.

Contact

Als u meer informatie wilt over onze fietsmetingen, loopanalyses, sportletselpreventietesten of gepersonaliseerde voetafdrukken, kunt u contact opnemen met Walter Klein via onze website of via het GSM-nummer 0497 442 182. Wij zijn gevestigd op het adres O.L. Vrouwstraat 35a, 3130 Betekom.


Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Wij horen graag van u.