Ontdek de 3D videoanalyse: de meest geavanceerde fietsmetingstechnologie


Wil je jouw fietsprestaties naar een hoger niveau tillen en blessures voorkomen? Bij Bike Run Lab bieden we de meest geavanceerde fietsmetingstechnologie aan: de 3D videoanalyse.

Wat is de 3D videoanalyse?

De 3D videoanalyse is een geavanceerde methode waarmee we nauwkeurig de bewegingen van jouw lichaam tijdens het fietsen kunnen meten en analyseren. Met behulp van geavanceerde camera's en sensoren worden jouw bewegingen in real-time vastgelegd en gedetailleerd geanalyseerd. Deze technologie stelt ons in staat om een diepgaand inzicht te krijgen in jouw fietstechniek en houding. Door middel van de videobeelden en de verzamelde gegevens kunnen we specifieke verbeterpunten identificeren en jou voorzien van gepersonaliseerde feedback om jouw fietstechniek te optimaliseren.


Waarom kiezen voor de 3D videoanalyse?

De 3D videoanalyse biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele fietsmetingen. Dankzij de gedetailleerde metingen kunnen we een nauwkeurig beeld krijgen van jouw fietspositie, traptechniek en eventuele afwijkingen in jouw bewegingspatroon. Hierdoor kunnen we gericht advies geven om jouw prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen.

Hoe werkt de 3D videoanalyse?

Tijdens een 3D videoanalyse wordt je op de fiets geplaatst en word je gefilmd vanuit verschillende hoeken. De sensoren registreren onder andere de hoek van jouw knieën, heupen en schouders, evenals de positie van jouw voeten op de pedalen. Deze gegevens worden vervolgens geanalyseerd door onze experts.


Wat zijn de voordelen van de 3D videoanalyse?

De 3D videoanalyse biedt tal van voordelen voor zowel professionele atleten als recreatieve fietsers:

  1. Nauwkeurige fietspositiebepaling: Met de 3D videoanalyse kunnen we jouw fietspositie tot in de kleinste details optimaliseren, waardoor je comfortabeler en efficiënter kunt fietsen.
  2. Verbeterde traptechniek: Door de gedetailleerde metingen kunnen we afwijkingen in jouw traptechniek identificeren en corrigeren, wat kan leiden tot een hogere snelheid en meer vermogen.
  3. Verhoogde prestaties: Door jouw fietspositie en traptechniek te optimaliseren, kun je jouw prestaties verbeteren en mogelijk jouw persoonlijke records breken.
  4. Blessurepreventie: De 3D videoanalyse helpt ons om eventuele afwijkingen in jouw bewegingspatroon op te sporen, waardoor we blessures kunnen voorkomen en jouw algemene gezondheid en welzijn kunnen bevorderen.

Hoe kan ik een 3D videoanalyse boeken?

Wil je graag de voordelen van de 3D videoanalyse ervaren? Neem dan contact op met ons via onderstaande contactgegevens voor meer informatie en om een afspraak te maken:

  • Adres: O.L. Vrouwstraat 35a, 3130 Betekom
  • E-mail: walter@bikerunlab.be
  • GSM: 0497 442 182

Wij staan klaar om je te helpen en jouw fietsprestaties naar een hoger niveau te tillen. Maak vandaag nog een afspraak voor een 3D videoanalyse en ontdek hoe Bike Run Lab jou kan helpen om jouw fietsdoelen te bereiken.

Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Wij horen graag van u.